Onze praktijktarieven en vergoedingen

Gecontracteerde zorg

De praktijk heeft contracten met alle landelijke verzekeraars. In de meeste gevallen worden de kosten van de behandelingen rechtstreeks aan de verzekeraar gedeclareerd, zo niet dan krijgt u de nota thuisgestuurd en kunt u na betaling indienen bij uw verzekeraar.

Hoeveel behandelingen worden door uw verzekering vergoedt?

Het is raadzaam om uw polisvoorwaarden in te zien, uw aanvullende verzekeringen vergoedt uw behandelingen fysiotherapie vaak slechts gedeeltelijk. Behandelingen die buiten de vergoeding vallen worden rechtstreeks aan u gefactureerd.

Aanvullende informatie over vergoedingen

Heeft u nog vragen over de vergoedingen kijk dan op een van de onderstaande website van fysiovergoeding.nl ( klik op het logo). Komt u er dan nog niet uit, vraag het dan aan een van onze fysiotherapeuten.logo zorgvergoeding

 

Voor onze praktijktarieven (de zogenaamde “wachtkamertarieven” indien u niet aanvullend verzekerd bent) zie de prijslijst onderaan de pagina.

Registers KNGF

De praktijk staat ingeschreven in het kwaliteitsregister fysiotherapie en manuele therapie en aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Prijslijst praktijktarieven

Als u niet aanvullende verzekerd bent brengen wij onze praktijktarieven in rekening.

fysiotherapie goed amsterdam tarieven 2019