Onze praktijktarieven en vergoedingen

Gecontracteerde zorg

De praktijk heeft contracten met alle landelijke verzekeraars. Ben je aanvullend verzekerd dan worden de kosten van de behandelingen rechtstreeks aan de verzekeraar gedeclareerd. Behandelingen die buiten de vergoeding vallen worden direct met je verrekend per pin.

Hoeveel behandelingen worden door jouw verzekering vergoed?

Het is raadzaam om je polisvoorwaarden in te zien, voor hoeveel behandelingen jij verzekerd bent per jaar. Je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten bij eventuele overschrijding van het aantal verzekerde behandelingen. NB Als je bij ons de eerste keer bent geweest voor intake-onderzoek plus behandeling dan telt dat voor twee behandelingen.

Aanvullende informatie over vergoedingen

Heb je nog vragen over de vergoedingen kijk dan op een van de onderstaande website van fysiovergoeding.nl ( klik op het logo). Kom je er dan nog niet uit, vraag het dan aan een van onze fysiotherapeuten.logo zorgvergoeding

 

Voor onze praktijktarieven (de zogenaamde “wachtkamertarieven” indien je niet aanvullend verzekerd bent) zie de prijslijst onderaan de pagina.

Registers KNGF

De praktijk staat ingeschreven in het kwaliteitsregister fysiotherapie en manuele therapie en aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Prijslijst praktijktarieven

Als je niet aanvullend verzekerd bent, brengen wij onze praktijktarieven in rekening.

fysiotherapie goed Amsterdam tarieven 2021