Sportfysiotherapie

Wat houdt sportfysiotherapie in?

Sportfysiotherapie speelt een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies voor iedereen die wil gaan sporten of sport als hobby of beroep heeft.
Sportfysiotherapie gaat verder waar reguliere fysiotherapie ophoudt: onze bewegingswetenschapper Jeroen Verlaan brengt sporters weer terug op hun wedstrijdniveau.
Met doelgerichte revalidatie waarbij er sportspecifiek wordt getraind op kracht, lenigheid, coördinatie en uithoudingsvermogen.
Jeroen is behalve bewegingswetenschapper ook schaatstrainer op topniveau wat betekent dat zijn trainings-programma’s gebaseerd zijn op de meest recente wetenschappelijke kennis.

GOED voor sporters

We hebben de beschikking over een eigen oefenzaal met professionele cardio- krachtapparatuur en we kunnen gebruik maken van de trainingsvelden van onze buren, voetbalvereniging de Dijk.

Afspraak maken Sportfysiotherapie

Welke sporters?

We zijn vooral GOED in het behandelen van sportblessures van de volgende sporten, op basis van ervaring en vooral ook omdat we zelf actief zijn in deze sporten; wielrennen, hardlopen, roeien, triathlon, kitesurfen, snowboarden.

Jeroen Verlaan

Jeroen Verlaan

Thirza Blok Fysiotherapeut Dry Needling

Thirza Blok

Specialist op het gebied van schaatsen. Vrijwel het hele GOED team heeft affiniteit met schaatsen, en op het gebied van schaatsblessures is Jeroen onze specialist. In samenwerking met manueel therapeut Jur Jonkhoff zijn er meerdere topschaatsers bij de praktijk in behandeling.
Zelf heeft Jeroen ook op hoog niveau geschaatst, in het marathon en langebaanschaatsen.

Neem contact op met Sportfysiotherapie Amsterdam Noord en laat u adviseren en begeleiden in één van  onze praktijken.