Sportfysiotherapie Amsterdam

Wat houdt sportfysiotherapie in?

Sportfysiotherapie speelt een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies voor iedereen die wil gaan sporten of sport als hobby of beroep heeft. Sportfysiotherapie gaat verder waar gewone fysiotherapie ophoudt: onze bewegingswetenschapper Jeroen Verlaan brengt jou weer terug op je wedstrijdniveau. Met doelgerichte revalidatie waarbij er sportspecifiek wordt getraind op kracht, lenigheid, coördinatie en uithoudingsvermogen.

Jeroen is behalve bewegingswetenschapper ook schaatstrainer op topniveau wat betekent dat zijn trainings-programma’s gebaseerd zijn op de meest recente wetenschappelijke kennis.

GOED voor sporters

Je kunt bij ons trainen in onze eigen oefenzaal met professionele cardio- krachtapparatuur en we kunnen gebruik maken van de trainingsvelden van onze buren, voetbalvereniging de Dijk.

Afspraak maken Sportfysiotherapie

Welke sporters?

We zijn vooral GOED in het behandelen van sportblessures van de volgende sporten, op basis van ervaring en vooral ook omdat we zelf actief zijn in deze sporten:

  • hockey
  • voetbal
  • wielrennen
  • hardlopen
  • roeien
  • triathlon
  • kitesurfen
  • snowboarden

Ga jij beginnen met Wielrennen?

Lees onze 5 Gouden Tips voor de beginnende wielrenner om jou GOED op de racefiets te houden.

Ben jij een startende jogger?

Lees onze essentiële tips voor de beginnende jogger en vraag gelijk het opbouw schema aan!

Sportfysiotherapeuten Jeroen en Max

Jeroen Verlaan

Jeroen Verlaan

Max Sajet Fysiotherapeut GOED Amsterdam

Max Sajet

Vrijwel het hele GOED team heeft affiniteit met schaatsen en op het gebied van schaatsblessures is Jeroen onze specialist. Max zijn specialisaties zijn voetbalblessures en VKB-revalidatie.

In samenwerking met manueel therapeut Jur Jonkhoff zijn er meerdere topschaatsers bij de praktijk in behandeling. Zelf heeft Jeroen ook op hoog niveau geschaatst, in het marathon en langebaanschaatsen.

Neem contact op met Sportfysiotherapie Amsterdam Noord en laat je adviseren en begeleiden in één van onze praktijken.

Afspraak maken Sportfysiotherapie