Rugklachten? ‘Core-stability’ training

Bent u ook iemand die weet dat het belangrijk is om uw buik en rug te trainen, maar lukt het u niet om dit zelfstandig regelmatig thuis of in de fitnessruimte te doen?
Bij GOED Nieuwendam kunt u met of zonder rugklachten werken aan uw ‘core-stability’.

Wat houdt het in?
U krijgt groepsgewijs ( 8-10 pers.)  gedurende  45 minuten een lesprogramma van onze fysiotherapeut met oefeningen die gericht zijn op het versterken en verbeteren van de rompspieren, zoals buik en rugspieren.

Voor wie is het bedoeld?
Voor iedereen die terugkomende rugklachten wil verminderen of voorkomen. Een goede ‘core stability’ geeft een basis om in het dagelijks leven en tijdens sportactiviteiten beter en klachtenvrij te kunnen functioneren. Het programma kan ook worden gegeven in combinatie met andere fysiotherapie behandelingen.

Wat zijn hiervoor de kosten?
Als de oefeningen een onderdeel vormen van uw fysiotherapiebehandeling worden de kosten op basis van groepstarief fysiotherapie vergoed door uw zorgverzekeraar. Dit is mede afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Voor vragen of overleg kunt u ons hierover altijd raadplegen.

Wilt u zelfstandig deelnemen aan deze lessen dan geldt hiervoor een tarief van €75 voor een 10-rittenkaart.
Geïnteresseerd? Voor meer informatie over de startdata en lestijden; bel ons (contact) of kom langs en maak een afspraak voor een intakegesprek en vrijblijvende proefles.

Lestijden
woensdag 17.00 – 17.45
Vrijdag 09.45 – 10.30