Onze nieuwe collega Oefentherapie Cesar

In aanvulling op fysiotherapie kunt u nu ook bij ons terecht voor oefentherapie Cesar.
Oefentherapie Cesar is een behandelmethode gericht op de behandeling en voorkoming van klachten die het gevolg zijn van een onjuist houding- en bewegingspatroon.


Hoi mijn naam is Annelies Borghuis, ik ben oefentherapeut Cesar. Als oefentherapeut behandel ik voornamelijk rug- en nekklachten, gekoppeld aan houding- en beweging

oefentherapeut annelies borghuis
Op maandag werk ik op GOED IJburg en vrijdag op GOED Amstelkwartier.

U kunt zonder verwijzing een afspraak maken voor een intake en behandeling. Oefentherapie valt net als fysiotherapie onder uw aanvullende verzekering en wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Samenwerking met orthopedisch voetspecialist Schiedon

GOED werkt al jaren samen met Schiedon op het moment dat voetklachten een rol spelen en er bijvoorbeeld steunzolen (Inlay’s) moeten worden gemaakt ter ondersteuning van de voet.

Vanaf maart gaan we nog intensiever samenwerken en komt er een wekelijks spreekuur op woensdagen op locatie IJburg. Meer info kunt u te zijner tijd op onze website vinden of kijk op www.schiedon.nl

Fysiotherapie GOED op INSTAGRAM

Heb je ons al gezien op Insta?

goed fysio instagram
Ook GOED op instagram te vinden met uiteenlopende berichten, afbeeldingen en  video’s.

Kijk zelf maar >>>> en
insta goed like

Fysiotherapie GOED Amstelkwartier gaat per 5 februari van start!

Fysiotherapie AmstelkwartierNa de nodige vertraging door bouwperikelen gaan we gaan we van start in onze nieuwe praktijk in het Amstelkwartier aan de Spaklerweg.

We zijn daar onderdeel van Gezondheidscentrum Amstelkwartier waarbij we intensief samenwerken met de huisartsen. Behalve 3 behandelkamers en een receptie-balie hebben we de beschikking over onze eigen fitness en oefenzaal van ca 60m2.

We zijn nu al trots op deze prachtige moderne praktijk onderin een imposante woontoren.

Jeroen Verlaan bij World Cup Schaatsen in Polen

Op 24 en 25 november was onze Jeroen Verlaan bij de World Cup Schaatsen in Polen. Coach Geert Kuiper had Jeroen gevraagd als schaatstrainer en fysiotherapeut voor de Canadese schaatsploeg. De ervaring die Jeroen heeft als bewegingswetenschapper was ook een grote toegevoegde waarde.

World Cup Schaatsen in Polen

De Canadese schaatsploeg werd vakkundig onderhouden door de gouden handen van fysiotherapeut Jeroen Verlaan.

GOED gedaan Jeroen, we zijn trots op jou 👍

GOEDGekeurd – Topzorg en Pluspraktijk!

Onze praktijk heeft op 17 oktober 2018 wederom de plus status verdiend na een audit namens de zorgverzekeraars. We zijn daar heel blij mee omdat deze kwaliteitstoets laat zien dat we het als fysiotherapiepraktijk GOED doen! Het is als het ware de Michelin ster binnen de fysiotherapie.

menzis - achmea - zilverenkruis - de friesland

Uit zo’n audit komen voor ons ook kleine verbeterpunten, waar we dan samen met het team aan kunnen werken. En we horen het natuurlijk ook graag van u als patiënt wat we nog beter zouden kunnen doen! Bijvoorbeeld via een mail naar contact@fysiotherapiegoed.nl.

Fysiotherapie GOED helpt u graag beter!

10 JAAR GOED!

10 jaar fysiotherapie goed

Dit jaar bestaat GOED Schellingwoude alweer 10 jaar. Om dit te vieren hebben we met het hele team een gezellige dag georganiseerd met een fietstour door Amsterdam Noord en een borrel waarna we uitgebreid hebben getafeld bij Smaaqt!

Fysiotherapie GOED IJburg

Op 23 juli a.s. opent Fysiotherapie GOED de deuren van een nieuwe praktijk op IJburg.

Bij onze praktijk op IJburg kunt u terecht voor:

  • Fysiotherapie
  • Manuele therapie

Hieronder alvast een preview van Fysiotherapie GOED IJburg. Zoals je ziet kun je ons niet missen op de IJburglaan 840!

Fysiotherapie IJburg

17 mei 2018 | Voorlichtingsavond protheses voor de heup en knie

Deze voorlichtingsavond duurt van 18:30 tot 20:30 uur en wordt in samenwerking met Fysiotherapie GOED locatie Nieuwendam georganiseerd, op de Johan van Hasseltweg 38, 1022 WV Amsterdam. Deelname is kosteloos. We ontvangen u graag!

carlinde-annatommieErvaart u al lange tijd bewegingsklachten aan de heup of knie? De klachten kunnen het gevolg zijn van een versleten gewricht (artrose). Als orthopedisch chirurg bij Annatommie mc ben ik gespecialiseerd in het plaatsen van heup- en knieprotheses.

Op de voorlichtingsavond heup- en knieprotheses op donderdag 17 mei 2018 vertel ik u over de oorzaak van artroseklachten, hoe u voorkomt dat ze verergeren en hoe ze te verhelpen zijn met zowel niet-operatieve behandelingen als operatieve behandelingen. Zo weid ik uit over de verschillende prothese materialen en operatietechnieken (voorste benadering en achterste benadering).

Tevens geeft de gespecialiseerde fysiotherapeut Paul Dames van Fysiotherapie GOED voorlichting over het pre- en postoperatieve fysiotherapeutische beleid bij het plaatsen van een knie- of heupprothese.

Wat verandert er in 2018?

Behandelingen bij heup en knie artrose 12x vergoed

heup en knie artrose behandelingen Vanaf dit jaar krijgt u op verwijzing van de huisarts 12 behandelingen fysiotherapie vergoed vanuit de basisverzekering. Dit betekent wel dat uw eigen risico wordt aangesproken, dus als u dat normaal gesproken niet gebruikt kunt u de behandelingen beter uit uw aanvullende verzekering laten vergoeden.

 

Check uw polis en pas hem zo mogelijk nog aan
Veel verzekeraars hebben dit jaar de vergoedingen fysiotherapie in de aanvullende polissen verlaagd. U hebt dan nog hetzelfde pakket voor dezelfde prijs maar er staan minder behandelingen fysiotherapie tegenover. Check dus goed hoeveel behandelingen er in uw aanvullende verzekering zitten. Zo mogelijk kunt u uw aanvullende pakket nog tot 31 januari uitbreiden.

Als u niet (meer) verzekerd bent hanteren wij onze eigen praktijktarieven, zie de prijslijst: https://fysiotherapie-goed-amsterdamnoord.nl/vergoeding/

EPTE bij peesontstekingen!

Nieuwe behandelmethode EPTE bij peesontstekingen

behandelmethode EPTE bij peesontstekingen

We hebben een nieuwe specialisatie in huis; met de komst van ons EPTE-apparaat kunnen Paul Dames en Jan Lof een nieuwe behandelmethode toepassen die vooral van toepassing is op peesontstekingen: Percutane Electrolyse. Door tegelijkertijd echobeelden te maken en in combinatie met shockwave worden chronische peesontstekingen specifiek en doelgericht behandeld.

Een nieuw gezicht bij onze receptie

Vivian - Medewerkster Receptie Fysiotherapie GOED

Vivian Tano

Vivian Tano is sinds oktober vorig jaar bij het GOED receptie-team komen werken.

Zij helpt u samen met Patricia Goudsmit en Kim van Duijvenvoorde graag verder bij het maken van nieuwe afspraken.

Ook met andere vragen kunt u bij onze receptie terecht, per telefoon 020-4910 120 of per mail: contact@fysiotherapiegoed.nl

Uitstel Fysiotherapiepraktijk locatie Amstelkwartier

Vanwege vertraging in de bouw is de opening van onze nieuwe praktijklocatie Amstelkwartier helaas uitgesteld tot medio mei-juni van dit jaar.

Zondag open

fysiotherapie praktijk oktober op zondag openVanaf zondag 1 oktober zijn we weer geopend tussen 10:00 en 14:00.

Zowel fysiofitnessleden als patiënten met een afspraak fysiotherapie kunnen dan bij ons terecht.

 

 

[feather_share]

 

Elke maandag spreekuur orthopeed

annotommie fysio goedDankzij onze goede samenwerking met Annatommie, houdt orthopeed dr Carlinde de Boer op elke maandag spreekuur bij ons op de praktijk in Schellingwoude tussen 09:00 en 17:00.

Een verwijzing van de huisarts is hiervoor wel noodzakelijk.

Afspraken kunnen gemaakt worden via de receptie van Annatommie. Zie de website https://annatommiemc.nl/contact/

[feather_share]

 

Nieuwe praktijklocatie!

Fysiotherapie GOED Amstelkwartier

Fysiotherapie AmstelkwartierVanaf medio december gaan we een nieuwe praktijklocatie openen in Gezondheidscentrum Amstelkwartier aan de Spaklerweg in Amsterdam Oost.

We gaan hierbij onder anderen samenwerken met huisartsen, psychologen en een apotheek.

[feather_share]

 

 

 

Zondags weer geopend

Vanaf 1 oktober zijn we weer geopend van 10:00 tot 14:00 voor onze fitnessleden.

Ook kunt u een afspraak maken voor fysiotherapie.

Zo komt iedereen weer Goed en Gezond de winter door :-)!

Team GOED

ROOSTER FEESTDAGEN 2016

Op Koningsdag (woensdag 27 april 2016), Hemelvaartsdag (donderdag 5 mei 2016) en op 1e en 2e Pinksterdag (zondag 15 en maandag 16 mei 2016) zijn wij GESLOTEN!!

NB. vanaf mei gaat het zomerrooster weer in en zijn we op zondags gesloten!!

[feather_share]

 

GOED voor Gambia

Paul en zijn vrouw zijn afgelopen december 2015 weer naar Gambia gegaan voor het ontwikkelingsproject bij de familie Jarju in Gambia.

Lees hier het volledige verslag met foto’s (PDF).

[feather_share]