Vivian Tano

Vivian - Medewerkster Receptie Fysiotherapie GOED

Vivian Tano

Hoi, mijn naam is Vivian Tano. Ik ben een 32 jarige Ghanese Amsterdammer die in Amstelveen woont. Ik werk met veel plezier samen met Patricia en Kim als administratief-/ en receptiemedewerker op de locatie Schellingwouderdijk.

In mijn vrije tijd zing ik graag en doe ik aan fitness.

Patricia Goudsmit

Patricia - Medewerkster Receptie Fysiotherapie GOED

Patricia Goudsmit

Mijn naam is Patricia Goudsmit, geboren, getogen en nog steeds woonachtig in Amstelveen en ben ik moeder van 2 kinderen. Samen met Kim en Vivian werk ik met veel plezier bij Fysiotherapie GOED als administratief –en receptiemedewerker.

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op het hockeyveld. Zelf train en speel ik in het veteranenteam bij een club in Amstelveen. Verder ben ik een fanatiek supporter en fan van mijn voetballende zoon en hockeyende dochter.

Bram van Bergen

Fysiotherapeut – Kinderfysiotherapie

Fysiotherapeut – Kinderfysiotherapie GOED Fysiotherapie

Bram is fysiotherapeut bij Fysiotherapie GOED Amsterdam Noord locatie GOED Nieuwendam.
Hij is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen en daarvoor in de eindfase van zijn masteropleiding kinderfysiotherapie. Bram is vader van twee lieve meiden en mag in zijn vrije tijd graag golfsurfen.

Jet Wanders

Fysiotherapeut – FysioFitness personal trainer

Fysiotherapeut Jet Wanders – FysioFitness personal trainer GOED Fysiotherapie

Jet is fysiotherapeut bij Fysiotherapie GOED Amsterdam Noord locatie GOED Nieuwendam. Zij is gespecialiseerd in het begeleiden van fysiofitness groepslessen en personal training en het behandelen van knie- en enkelklachten. In haar vrije tijd doet Jet aan volleybal en ze mag graag motorrijden en reizen.

Martin Keijzer

Fysiotherapeut – FysioFitness personal trainer

Fysiotherapeut Martin Keijzer - FysioFitness personal trainer

Martin is fysiotherapeut bij Fysiotherapie GOED Amsterdam Noord locatie Gezondheidscentrum Buiksloterham. Hij is gespecialiseerd in het begeleiden van fysiofitness groepslessen en personal training en het behandelen van knie- en enkelklachten. In zijn vrije tijd is Martin fanatiek golfsurfer en kitesurfer.

Mark Boetes

Manueel therapeut

manueel therapeut mark boetes

Ik ben Mark Boetes, 44 jaar, mijn specialisaties zijn Manuele Therapie en oefentherapie bij Parkinson en ik werk twee jaar bij Fysiotherapie GOED Amsterdam. Ik werk graag met mensen en streef ernaar om iedereen weer GOED in beweging te krijgen, in de oefenzaal of lekker buiten!
Naast mijn werk in de praktijk heb ik ook een eigen bedrijf als fietskoerier en fiets ik ook vaak tussen de verschillende praktijklocaties heen en weer dus de kans is groot dat je me een keer op de fiets tegenkomt onderweg in Amsterdam Noord.

Jeroen Verlaan

Fysiotherapeut

Jeroen Verlaan

Hoi, mijn naam is Jeroen Verlaan en ik woon in Amsterdam. Na een stage bij GOED ben ik daar in september 2014 fysiotherapeut geworden. Hiervoor heb ik bewegingswetenschappen gestudeerd. In 2011 heb ik hierin mijn Master behaald op de VU. Het afstudeeronderzoek heb ik gedaan op revalidatiecentrum READE te Amsterdam.
Ik ben toen zo enthousiast geworden van de revalidatie, dat ik de verkorte opleiding fysiotherapie ben gaan doen in Utrecht. Verder ben ik al sinds mijn 6e fanatiek schaatser. Ik heb een aantal jaar marathons geschaatst en heb hiervoor bij de selecties van Alkmaar en Amsterdam gezeten.
Op de baan ben ik vanwege blessures nooit verder gekomen dan regionale wedstrijden, maar op natuurijs kon ik op de Weissensee landelijk goed meekomen.

Na mijn hoogtepunt (winnen Snelle Tour 2011) ben ik hiermee gestopt. Na een aantal jaar wielrennen en 5 jaar Duosport ben ik nu trainer bij schaatsacademie Haarlem.

Jan Aalten

Fysiotherapeut, Echografist

Jan Aalten

Ik werk als zelfstandige echografist vanuit mijn bedrijf MEDS Echografie voor Fysiotherapie GOED Amsterdam.
Met mijn opleiding als Professional Master MSU (MuskuloSkeletal Ultrasound) ben ik fulltime echografist en
kan letterlijk samen met de patiënt kijken wat er met een spier of pees aan de hand is. Daarmee kan dan ook meteen een passend behandelplan worden opgesteld.

Ik ben een groot liefhebber van Frankrijk en ik mag mezelf een bescheiden wijnkenner noemen.

Dorien van de Winkel

Fysiotherapeut – Manueel therapeut – Dry Needling

Dorien van de Winkel

Ik ben Dorien van de Winkel, een 32-jarige fysiotherapeute/ Manueel therapeute (SOMT) met specialisatie Dry Needling.

In de zomer van 2014 ben ik het team van fysiotherapie Goed komen versterken. Hiervoor was ik werkzaam in een praktijk te Arnhem, maar vanwege mijn verhuizing naar Amsterdam heb ik de overstap gemaakt naar Goed fysiotherapie!

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om actief bezig te zijn met sporten als zwemmen en hardlopen.

Peter Beckers

Fysiotherapeut

Peter Beckers

Ik ben Peter Beckers. In mijn lange loopbaan heb veel werkervaring opgedaan in de revalidatie en in verpleeghuizen. Ik werk graag met ouderen, met veel plezier en grote betrokkenheid. Ik kom als dat nodig is ook bij de mensen aan huis voor revalidatie, na bijvoorbeeld een nieuwe knie of heup. En als dat weer kan oefen ik ook graag met mensen op de praktijk. Mijn specialisaties zijn verder het behandelen van neurologische aandoeningen, zoals na een beroerte, de ziekte van Parkinson en dementie.
Mijn collega’s noemden mij iemand die heel geduldig is.

Mijn ervaring is dat als mensen (weer) zelf bewegen er fysiotherapeutisch heel veel mogelijk is. Op dit moment volg ik een balanstraining voor ouderen.

In mijn vrije tijd houd ik er van om in de moestuin te werken, in de bioscoop films te kijken en doe ik aan Tai Chi Quan.

Susanne Schouten

Fysiotherapeut

Susanne Schouten

Mijn naam is Susanne Schouten en ik ben 26 jaar en woon in Almere. In september 2013 ben ik afgestudeerd aan Thim van der Laan Hogeschool voor Fysiotherapie te Nieuwegein.

In november van 2013 ben ik begonnen met werken bij GOED. Mijn doel is om mij verder te gaan specialiseren in de Kinderfysiotherapie.

Jan Lof

Fysiotherapie en shockwavetherapie

Jan Lof

Ik ben Jan Lof en ben 25 jaar oud en ben geboren en getogen in Broek in Waterland. Naast mijn werk bij GOED sport ik graag. Wielrennen(wedstrijd) en het schaatsen van marathons zijn mijn passie.
Buiten de sport om houd ik van zeilen, reizen en de natuur. In maart 2011 ben ik begonnen met werken bij GOED eerst als stagiaire en sinds februari 2012 als fysiotherapeut. Specialisaties zijn het begeleiden bij sport, zoals bij het wielrennen, schaatsen en hardlopen. Heeft u problemen/klachten vanwege de houding op de fiets of racefiets kom gerust eens langs.Sinds kort ben ik gespecialiseerd in shockwavetherapie en binnenkort start ik met de cursus echografie die ik eind dit jaar afrond.

Kim van Duivenvoorde

Diëtist

Kim van Duivenvoorde - voeding en dieetadviezen

Hallo ik ben Kim van Duivenvoorde en ik woon in Heemskerk, waar ik geboren en getogen ben. In mijn vrije tijd doe ik graag schaatsen, fietsen, inline-skaten en hardlopen, maar ook shoppen met m’n zusjes of babbelen met vriendinnen.

In 2008 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam; opleiding Voeding en Diëtetiek.

Sinds 2009 als diëtist verbonden aan GOED.
In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in Diabetes Mellitus, Sportdiëtetiek en Kindervoeding en -diëtetiek.

Gerrie Burger

Fysiotherapeut

Gerrie BUrger

Mijn naam is Gerrie Burger en ik woon in Durgerdam en ik ben moeder van 3 kinderen.

Ik werk al sinds de start van de praktijk bij fysiotherapie GOED en heb inmiddels ruim 30 jaar ervaring als fysiotherapeut. Ik heb altijd veel met kinderen en sporters gewerkt en doe dat nog steeds graag. En ik help ook graag  oudere patiënten aan huis bij het revalideren na een nieuwe knie of heup. In de winter ben ik schaatstrainer en hou ik erg van schaatsen op natuurijs.

Naast het schaatsen heb ik nog andere hobby’s zoals zeilen, skiën en fotograferen

Paul Dames

Fysiotherapeut – praktijkeigenaar

Paul Dames

Ik ben Paul Dames, 44 jaar en in 1996 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hoge school van Amsterdam.

Sinds 2007 ben ik betrokken bij de ontwikkeling van GOED Fysiotherapie en inmiddels samen met Jörnann Jonkhoff mede-eigenaar. Met alle medewerkers streven we, door kwaliteitsbeleid en specialisatie, naar het beste voor onze patiënten.

Mijn specialisaties zijn: McKenzie-therapie (MDT), beweegprogramma’s ( hartrevalidatie, obesitas ) en shockwavetherapie. Op dit moment volg ik een serie opleidingen tot musculo-skeletaal echoscopist. Verder ben ik verantwoordelijk voor het kwaliteitsbeleid binnen de praktijk.

Naast mijn werk vindt ik het leuk om af en toe te klussen en lees ik graag over zingevingsvraagstukken en persoonlijke motivatie.

Om fysiek fit te blijven ga ik 2x pw spinnen/fitnessen, rijdt af en toe een rondje op de racefiets en maak deel uit van het sloeproeiteam van GVB de Veren.

Jur Jonkhoff

Fysiotherapeut – praktijkeigenaar

Jörnann Jonkhoff

Ik ben Jur Jonkhoff, 51 jaar met inmiddels al weer ruim 25 jaar ervaring als fysiotherapeut.

Mijn specialisaties zijn manuele therapie en haptotherapie. Samen met Paul Dames ben ik praktijkeigenaar en oprichter van GOED Schellingwoude.

Onder het motto “GOED helpt u beter!” streven we met ons hele GOED-team naar het bieden van de beste zorg, hand in hand met persoonlijke aandacht voor elke patiënt.

Om lekker in mijn vel te zitten sport ik vrijwel dagelijks, waarbij ik dan kies voor hardlopen, wielrennen, skeeleren, schaatsen of kitesurfen.