Max Sajet

Fysiotherapeut

Max Sajet Fysiotherapeut GOED AmsterdamIk ben Max Sajet en heb zes jaar lang in de jeugd op professioneel niveau gevoetbald. Tijdens mijn carrière heb ik veel te maken gehad met blessures. Daar is mijn belangstelling voor fysiotherapie ontstaan.

Behalve het behandelen in de behandelkamer werk ik ook graag in de oefenzaal. Daarbij houd ik van een persoonlijke benadering waarbij jij als patiënt centraal staat. Wat ik het mooie vind aan het vak is dat ik mensen weer in beweging kan brengen zonder klachten. Verder help ik sporters graag weer op hun niveau terug.

In het dagelijks leven zie je mij nog steeds veel op het voetbalveld. Verder hou ik van reizen en gezelligheid.

Tot ziens in de praktijk!

Ik ben werkzaam bij GOED wisselend op de volgende praktijklocaties:

Mijn persoonlijke mailadres is max.sajet@fysiotherapiegoed.nl

Voor het maken van een eerste afspraak klik je op

Afspraak maken met Max

Voor het wijzigen van een afspraak kun je het beste contact opnemen met onze receptie via contact@fysiotherapiegoed.nl

BIG registratie
Max Sajet: 19928021104