Jeroen van Zanten

Fysiotherapeut

Jeroen van Zanten Fysiotherapie GOED Amsterdam

Mijn naam is Jeroen van Zanten en ik woon in Hilversum. Mijn interesse voor fysiotherapie kwam voort uit mijn blessures die ik zelf opliep bij jong oranje waterpolo. Ik vond het super gaaf om te zien hoe de fysiotherapeut mij kon helpen van mijn pijnklachten af te komen zodat ik mijn wedstrijden weer volle bak kon spelen.

Als therapeut geeft het mij enorm veel voldoening als ik mensen kan helpen van hun pijnklachten of beperkingen af te komen. Mijn aanpak zal altijd gericht zijn om mensen niet alleen nu, maar ook in de toekomst klachtenvrij te maken. Daarbij zijn oefeningen vaak een goede behandelmethode.

 

Mijn sterke punten als therapeut zijn: schouderklachten en sport gerelateerde klachten.
Naast mijn werk heb ik de volgende hobby’s: waterpolo in competitie verband, vissen en gezellig op het terras met mijn vrienden.

Ik werk op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag op de volgende locaties:

Mijn persoonlijke mailadres is jeroen.vanzanten@fysiotherapiegoed.nl.

Voor het maken van een eerste afspraak klik je op

Afspraak maken met Jeroen van Zanten

Voor het wijzigen van een afspraak kun je het beste contact opnemen met onze receptie via contact@fysiotherapiegoed.nl

BIG registratie
Jeroen van Zanten: 89926332604
CKR nummer: 443548