Jan Aalten

Fysiotherapeut, Echografist

Jan AaltenIk werk als zelfstandige echografist vanuit mijn bedrijf MEDS Echografie voor Fysiotherapie GOED Amsterdam.

Met mijn opleiding als Professional Master MSU (MuskuloSkeletal Ultrasound) ben ik fulltime echografist en kan letterlijk samen met de patiënt kijken wat er met een spier of pees aan de hand is. Daarmee kan dan ook meteen een passend behandelplan worden opgesteld.

Ik ben een groot liefhebber van Frankrijk en ik mag mezelf een bescheiden wijnkenner noemen.
Mijn persoonlijke mailadres is jan.aalten@fysiotherapiegoed.nl.

Voor het maken van een eerste afspraak klik je op

Afspraak maken met Jan Aalten

Voor het wijzigen van een afspraak kun je het beste contact opnemen met onze receptie via contact@fysiotherapiegoed.nl

BIG registratie
Jan Aalten: 19032962904