GOED Fysiotherapie Amsterdam Noord
GOED Fysiotherapie Online Aanmelden

GOED Oefenprogramma Online in je eigen PhysiApp  Online Oefenprogramma Fysiotherapie GOED

Thuis oefenen? Goed bezig met ons online oefenprogramma!

Wij maken jouw persoonlijke oefenprogramma op maat. Die is dan letterlijk op je lijf geschreven. Specifiek gericht op jouw klachten en herstel stelt onze fysiotherapeut een oefenprogramma samen. Een programma wat zich richt op oefeningen ter voorkoming van terugkerende klachten en verbetering van je houding.

thuisoefeningen physitrack fysiotherapie goed amsterdam

De oefeningen bestaan uit korte video’s ondersteund met een gesproken toelichting. Per oefening zie je hoe vaak je de oefening moet herhalen of hoe lang je deze moet aanhouden.

 

Jouw fysiotherapeut kan kiezen uit maar liefst 2000 oefeningen!

De oefeningen zijn gericht op:

  • Lenigheid – Stretchen
  • Kracht
  • Houding – Zithouding – Werkhouding
  • Coördinatie
  • Conditie – Uithoudingsvermogen
  • Ontspanning

Tekst en uitleg

Jouw therapeut kan informatie meesturen met uitleg over de oorzaak van jouw klachten. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met of over een goede werkhouding op je werkplek.

Hoe werkt het? Via de gratis app van PhysiApp

Na het consult met jouw fysiotherapeut wordt er een persoonlijk account voor je aangemaakt in PhysiTrack. Jij zorgt dat je de App op je smartphone of tablet hebt klaargezet. Vervolgens krijg je een mail met een uitnodiging om je account te openen via een link. Daarmee log je in en kom je op je eigen account in de PhysiApp. Je kunt ook inloggen op je PC via de website van Physitrack.nl Goed gedaan en je kunt direct starten met oefenen!

Wat heb je thuis nodig?

Voor de meeste oefeningen is een oefenmatje en een paar m2 vrije ruimte voldoende. Voor een meer uitdagend programma kun je ook een oefenbal, theraband-elastiek of dumbells aanschaffen. En het belangrijkste niet te vergeten: jouw motivatie, discipline en doorzettingsvermogen natuurlijk!

Motivatie

Eigenlijk is er niks wat je tegenhoud om meteen vandaag te gaan beginnen met oefenen en zelf thuis te werken aan een fit & gezond leven. Goed bezig!

Afspraak maken

Wij houden je graag GOED in beweging!