Google Beoordelingen
4.7
Facebook Beoordelingen
5.0
js_loader

Fysiotherapie Amsterdam voor het behandelen van jouw pijnklachten

Fysiotherapie Amsterdam GOED - Geen verwijzing nodigWe zijn specialisten op het gebied van klachten van het bewegingsapparaat met een groot en gevarieerd team van specialisten die voor jou klaar staan.

Heb je pijnklachten in:

  • spieren
  • gewrichten
  • pezen
  • aanhechtingen

Loop dan niet langer door met pijn!

Maak direct een afspraak met Fysiotherapie Amsterdam Noord, IJburg, NDSM, Oud Zuid – De Pijp of Amstelkwartier

Door simpelweg op de knop Afspraak maken Fysiotherapie Amsterdam hieronder te klikken, kun jij je direct aanmelden bij Fysiotherapie GOED in Amsterdam Noord, IJburg. Amstelkwartier, Oud Zuid – De Pijp of NDSM

Afspraak maken Fysiotherapie

Voor vragen over onze fysiotherapiepraktijk of mogelijke behandelingen kun je contact opnemen via het nummer: 020 491 0120

Je kunt ons ook direct een e-mail sturen.

Pijnklachten kunnen bijvoorbeeld ontstaan door:

  • een kneuzing
  • overbelasting
  • een verkeerde beweging
  • eenzijdige werkhoudingen
  • stress

 

Het intakegesprek

Bij de intake beoordelen we jouw pijnklacht of hulpvraag aan de hand van een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. Vervolgens komen we tot een fysiotherapeutische diagnose en stellen we in gezamenlijk overleg je behandelplan op. Als er voldoende tijd is ingepland kan er direct aansluitend een eerste behandeling plaatsvinden, aangevuld met huiswerkoefeningen en adviezen hoe jij het beste met je klachten om kunt gaan. Zie ook de pagina Vragenlijst intake.
Indien nodig vind er (terug)verwijzing naar de huisarts of specialist plaats.

Het behandelplan

Bij het herstel kunnen wij je terzijde staan met behandeling, oefeningen, advies en begeleiding. De behandeling kan onder andere bestaan uit: advisering en begeleiding, huiswerkoefeningen, massage, het losmaken van gewrichten, oefentherapie in de oefenzaal met toestellen en grondoefeningen. Je kunt ook gebruik maken van ons online huiswerkprogramma PhysiApp.

Fysiotherapie behandelingen

Bij Fysiotherapie GOED voeren we veel verschillende behandelingen uit. Door onze gevariëerde behandelmogelijkheden kunnen wij maatwerk leveren voor onze patiënten. Hieronder tref je een overzicht aan van de verschillende fysiotherapie behandelingen:

Overige behandelingen

Naast de fysiotherapie behandelingen bieden wij ook nog enkele gerelateerde behandelingen aan. Deze behandelingen kunnen bijdragen aan je herstel, of je persoonlijke ontwikkeling:

Vergoeding van de behandelingen

Raadpleeg je polisvoorwaarden van je aanvullende verzekering, deze vergoedt jouw behandelingen fysiotherapie geheel of gedeeltelijk. Klik hier voor meer informatie.

GOED Fysiotherapie staat ingeschreven bij het KNGF

Fysiotherapie AmsterdamWe staan ingeschreven in het kwaliteitsregister en zijn aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie. Tevens zijn wij een Plus-praktijk en Topzorgpraktijk.
Beiden houdt in dat we als GOED Schellingwoude voldoen aan de zwaarste normen van de landelijke zorgverzekeraars.

Bij ons ben je dus in GOEDe handen!!!
Afspraak maken Fysiotherapie

Fysiotherapie Amsterdam                     menzis topzorg logo