Fysiotherapie: behandeling van uw pijnklachten


We zijn specialisten op het gebied van klachten van het bewegingsapparaat.

Pijnklachten kunnen bijvoorbeeld ontstaan door

  • een kneuzing
  • overbelasting
  • een verkeerde beweging
  • eenzijdige werkhoudingen
  • stress

 

Maak direct een afspraak

Via onderstaande button kunt u zich direct inschrijven bij fysiotherapeut GOED in Amsterdam Noord. Voor vragen over onze praktijk of de behandelingen kunt u contact opnemen via het nummer:                    020 491 0120  U kunt ons ook een e-mail sturen.

Afspraak maken Fysiotherapie

Het intakegesprek

Bij de intake beoordelen we uw pijnklacht of hulpvraag aan de hand van een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. Vervolgens komen we  tot een fysiotherapeutische diagnose en stellen we in gezamenlijk overleg uw behandelplan op. Als er voldoende tijd is ingepland kan er direct aansluitend een eerste behandeling plaatsvinden, aangevuld met huiswerkoefeningen en adviezen hoe u het beste met uw klachten om kunt gaan. Zie ook de pagina Vragenlijst intake.
Indien nodig vind er (terug)verwijzing naar de huisarts of specialist plaats.

Het behandelplan

Bij het herstel kunnen wij u terzijde staan met behandeling, oefeningen, advies en begeleiding. De behandeling kan onder andere bestaan uit: advisering en begeleiding, huiswerkoefeningen, massage, het losmaken van gewrichten, oefentherapie in de oefenzaal met toestellen en grondoefeningen. U kunt ook gebruik maken van ons online huiswerkprogramma PhysiApp.

Fysiotherapie behandelingen

Bij Fysiotherapie GOED voeren we veel verschillende behandelingen uit. Door onze gevarieerde behandelmogelijkheden kunnen wij maatwerk leveren voor onze patiënten. Hieronder treft u een overzicht aan van de verschillende fysiotherapie behandelingen:

Overige behandelingen

Naast de fysiotherapie behandelingen bieden wij ook nog enkele gerelateerde behandelingen aan. Deze behandelingen kunnen bijdragen aan het herstel van de patient, of het behalen van de gestelde doelen:

Vergoeding van de behandelingen

Raadpleeg uw polisvoorwaarden, uw aanvullende verzekering vergoedt uw behandelingen fysiotherapie geheel of gedeeltelijk. Klik hier voor meer informatie.

GOED Fysiotherapie staat ingeschreven bij het KNGF

We staan ingeschreven in het kwaliteitsregister en zijn aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie. Tevens zijn wij een Plus-praktijk en Topzorgpraktijk.
Beiden houdt in dat we als GOED Schellingwoude voldoen aan de zwaarste normen van de landelijke zorgverzekeraars.
Bij ons bent u dus in GOEDe handen!!!
                     menzis topzorg logo