Google Beoordelingen
4.6
Facebook Beoordelingen
4.8

Fysiotherapie voor het behandelen van uw pijnklachten

We zijn specialisten op het gebied van klachten van het bewegingsapparaat met een groot en gevarieerd team van specialisten die voor u klaar staan.

Heeft u pijnklachten in:

  • spieren
  • gewrichten
  • pezen
  • aanhechtingen

Loop dan niet langer door met pijn!

Maak direct een afspraak

Door simpelweg op de knop Afspraak maken Fysiotherapie hieronder te klikken, kunt u zich direct aanmelden bij Fysiotherapie GOED in Amsterdam Noord, IJburg of Amstelkwartier.

Afspraak maken Fysiotherapie

Voor vragen over onze fysiotherapiepraktijk of mogelijke behandelingen kunt u contact opnemen via het nummer: 020 491 0120

U kunt ons ook direct een e-mail sturen.

Pijnklachten kunnen bijvoorbeeld ontstaan door:

  • een kneuzing
  • overbelasting
  • een verkeerde beweging
  • eenzijdige werkhoudingen
  • stress

 

Het intakegesprek

Bij de intake beoordelen we uw pijnklacht of hulpvraag aan de hand van een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. Vervolgens komen we tot een fysiotherapeutische diagnose en stellen we in gezamenlijk overleg uw behandelplan op. Als er voldoende tijd is ingepland kan er direct aansluitend een eerste behandeling plaatsvinden, aangevuld met huiswerkoefeningen en adviezen hoe u het beste met uw klachten om kunt gaan. Zie ook de pagina Vragenlijst intake.
Indien nodig vind er (terug)verwijzing naar de huisarts of specialist plaats.

Het behandelplan

Bij het herstel kunnen wij u terzijde staan met behandeling, oefeningen, advies en begeleiding. De behandeling kan onder andere bestaan uit: advisering en begeleiding, huiswerkoefeningen, massage, het losmaken van gewrichten, oefentherapie in de oefenzaal met toestellen en grondoefeningen. U kunt ook gebruik maken van ons online huiswerkprogramma PhysiApp.

Fysiotherapie behandelingen

Bij Fysiotherapie GOED voeren we veel verschillende behandelingen uit. Door onze gevarieerde behandelmogelijkheden kunnen wij maatwerk leveren voor onze patiënten. Hieronder treft u een overzicht aan van de verschillende fysiotherapie behandelingen:

Overige behandelingen

Naast de fysiotherapie behandelingen bieden wij ook nog enkele gerelateerde behandelingen aan. Deze behandelingen kunnen bijdragen aan het herstel van de patiënt, of het behalen van de gestelde doelen:

Vergoeding van de behandelingen

Raadpleeg uw polisvoorwaarden, uw aanvullende verzekering vergoedt uw behandelingen fysiotherapie geheel of gedeeltelijk. Klik hier voor meer informatie.

GOED Fysiotherapie staat ingeschreven bij het KNGF

We staan ingeschreven in het kwaliteitsregister en zijn aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie. Tevens zijn wij een Plus-praktijk en Topzorgpraktijk.
Beiden houdt in dat we als GOED Schellingwoude voldoen aan de zwaarste normen van de landelijke zorgverzekeraars.

Bij ons bent u dus in GOEDe handen!!!
Afspraak maken Fysiotherapie

                     menzis topzorg logo