Fysiotherapie GOED breidt uit in Noord!

GOED Fysiotherapie gaat per 1 september samenwerken met huisartsenpraktijk Molkenboer. De fysiotherapeuten van GOED maken gebruik van een spreekkamer in de huisartsenpraktijk. Daarnaast kunnen zij met patiënten gebruik maken van de oefenzaal en het zwembad van het naastgelegen woonzorgcentrum de Werf van Cordaan.

Huisarts Jasper Molkenboer: “Ik ben heel blij met deze samenwerking met Goed Fysiotherapie, samen kunnen we onze patiënten nog beter ondersteunen bij klachten van bijvoorbeeld knie en schouder. We kunnen direct met elkaar overleggen om zodoende mensen goed en adequaat helpen om gezond in beweging te blijven.”

Praktijkhouder Jörnann Jonkhoff: “GOED staat voor ‘Gezondheid Onder Eén dak en dat is precies wat we hier ook willen betekenen voor de wijk. En het is uniek dat we ook een zwembad en sportfaciliteiten binnen handbereik hebben dankzij de mogelijkheid die Cordaan ons op de Werf biedt.”

De uitbreiding naar het andere deel van Noord is met het oog op de uitbreiding van de woningen rond de Buiksloterham en Overhoeks een logische en welkome stap.

Gratis screening en advies: ter kennismaking kunnen nieuwe patiënten een afspraak maken voor screening en advies. Met de screening worden de klachten beoordeeld aan de hand van een vraaggesprek. De fysiotherapeut geeft u een persoonlijk advies en zo nodig kan er direct worden gestart met behandeling.

Klik hier voor de locatiegegevens!

Neem contact met ons op om een afspraak te maken!

 

 

 

 

 

 

[feather_share]