Informatie FysioFitness GOED Amsterdam

FysioFitness is voor iedereen die op een verantwoorde manier onder deskundige begeleiding van de fysiotherapeut aan zijn gezondheid wil werken. Er wordt specifiek aandacht besteed aan persoonlijke doelstellingen en eventuele klachten. Iedereen is welkom.

Om u aan te melden gaat u naar aanmelden en intake Fysiofitness.

fysiofitnesszaal GOED schellingwoude

Intake

Voordat u start met FysioFit doet de fysiotherapeut een uitgebreide intake en een fitheidstest. De intake bestaat onder andere uit een vragenlijst en een fysiotherapeutisch onderzoek.

Persoonlijk bewegingsprogramma

Uit de intake, de fitheidstest en uw persoonlijke doelstellingen volgt het bewegingsprogramma welke ‘op het lijf’ wordt geschreven. Er wordt rekening gehouden met eventuele bestaande klachten of beperkingen.

Vrije Fitness

Als u geen behoefte (meer) heeft aan intensieve begeleiding van de fysiotherapeut kunt zelfstandig verder blijven trainen met een FysioFit abonnement. Meer informatie vind u hierover bij de abonnementen FysioFitness.

Kijk bij onze locaties voor de openingstijden van onze fitnessruimtes.

Fitnessruimte en apparatuur

U kunt terecht voor FysioFitness op de locaties:

  • Amstelkwartier
  • Schellingwoude
  • Buiksloterham

We werken met professionele kracht- en cardio-apparatuur, in een ruime zaal met airco en een goed verzorgde hygiëne. We draaien geen muziek.