Bent U GOED op gewicht?

Op 1 april start er een nieuwe groep bij GOED Schellingwoude – Nieuwendam.

Wat is nu eigenlijk een gezonde voeding? Beweegt u voldoende op een dag? Zijn de dagelijkse bezigheden in evenwicht met de energie uit uw voeding? Op al deze vragen krijgt u antwoord bij het volgen van het beweegprogramma ‘GOED op gewicht’.

Overgewicht vormt een risico voor uw gezondheid, maar hoeft niet altijd te leiden tot lichamelijke klachten, maar langdurig (bovenmatig) overgewicht brengt risico’s voor de gezondheid met zich mee. Als er sprake is van overgewicht of het gewicht blijft stijgen komt er meer energie (voeding) binnen dan het lichaam verbruikt.

Met het beweegprogramma GOED op gewicht wordt u 3 maanden begeleidt door zowel een fysiotherapeut als diëtist. Bij de intake wordt uw beweeg- en eetpatroon beoordeeld en gekeken wat de mogelijkheden zijn om dit naar eigen kunnen te verbeteren. U wordt geholpen om uw doelen vast te stellen en tijdens het beweegprogramma worden samen de eerste stappen gezet om deze doelen te bereiken. Er is 1x per week een informatieve groepsbijeenkomst  waarbij ook actief wordt bewogen en 1x per week wordt er onder begeleiding gesport in onze fitnesszaal. Daarnaast kunt u zelfstandig trainen in onze zaal met een extra voordelig abonnement.

Afhankelijk van uw aanvullende verzekering wordt het beweegprogramma geheel of gedeeltelijk vergoedt door uw zorgverzekeraar.

[feather_share]