Ben je altijd moe? Heb je last van stress? Blijf je maar piekeren?

GOED Fysiotherapie kan je helpen om je weer beter in je vel te voelen! Denk eens aan:

Mindfulness
Mindfulness is je aandacht leren richten in het huidige moment en niet oordelend. Het is een manier om je geest te trainen zodat je jezelf beter leert kennen en onafhankelijker wordt van “toevallige” gedachten en gevoelens waar je last van kunt hebben en die je kunnen beperken in je geluk of het bereiken van doelen in je leven. Mindfulness verenigt oosterse inzichten met westerse psychologische methoden en is gebaseerd op resultaten van wetenschappelijk onderzoek.

Emotioneel Lichaamswerk
Emotioneel Lichaamswerk gaat om contact maken met je gevoelens. Je kropt je gevoelens op en negeert wat je lichaam je aan het vertellen is. Als je door Emotioneel Lichaamswerk weer gaat voelen, ervaar je via je lichaam met welke blokkades je leeft, welke patronen je hinderen in het contact met jezelf en met andere mensen, je niet leeft zoals je eigenlijk zou willen. Je krijgt hierdoor een keuze aangereikt: wil je blijven vasthouden aan dat wat je belemmerd of ga je dit loslaten?

Hartcoherentie
Hartcoherentie is een wetenschappelijk onderbouwde methode die stress in je lichaam vermindert. Met behulp van biofeedback en ademoefeningen kun je je deze methode binnen korte tijd eigen maken. Hartcoherentie wordt gekenmerkt door helder denken en een gevoel van alertheid en harmonie.

HenrickeDe cursussen worden gegeven door Henricke van Hoorn, psychosomatisch fysiotherapeut.

Neem contact op met Henricke 06-24782744 of via de praktijk 020-4910120 voor meer informatie.

[feather_share]

 

————————————( GOED Nieuws! )————————————————–