AquaFysio

Wat is AquaFysio?

AquaFysio is fysiotherapie in warm water van ongeveer 32 graden. De therapie vind plaats in groepsverband waarbij maximaal 10 personen tegelijk therapie hebben onder begeleiding van 1 of 2 fysiotherapeuten.
In het water doen we oefeningen ter verbetering van kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid en coördinatie. De groepsbegeleiding duurt 45 minuten en vindt plaats in het zwembad van ‘De Werf” van Cordaan aan de Klinkerweg 79 in Amsterdam Noord – Tuindorp Oostzaan.

Voor wie is AquaFysio bedoeld?

U komt in aanmerking voor AquaFysio als u een chronische indicatie heeft , en als u klachten aan het bewegingsapparaat heeft waarbij AquaFysiotherapie een meerwaarde heeft. U heeft hiervoor een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig.
Het aantal keren dat u kunt deelnemen aan AquaFysio is mede afhankelijk van uw klacht en de vergoeding van uw zorgverzekering. Tenslotte is het een vereiste dat u zelfstandig veilig in het water kunt zwemmen en bewegen. Als dat niet zo is kunt u in overleg met ons een begeleider meenemen.

Kosten zwembad: eigen bijdrage

Naast de vergoeding vanuit uw aanvullende verzekering voor de groepsbehandeling fysiotherapie rekenen wij een eigen bijdrage voor het gebruik van het zwembad. De kosten hiervoor bedragen 5 eu per persoon per keer waarvoor u bij ons een 10rittenkaart kunt aanschaffen.

Losse abonnementen

Mocht uw verzekering ontoereikend zijn dan kunt u ook met een AquaFysio abonnement deelnemen met een 10-rittenkaart voor €175

De lestijden zijn:

  • Dinsdag van 13:00 tot 13:45

Therapeuten

Met vragen kunt u terecht bij onze fysiotherapeuten die de AquaFysio verzorgen:


Femke de Koning          Gerrie Burger                 Peter Beckers

Deelnemen?

Voor een intake kunt u zich aanmelden onder contact.
Of telefonisch contact opnemen met 020-4910120.
Na aanmelding volgt een intakegesprek in de praktijk waarbij we uw klachten beoordelen en gezamenlijk een behandelplan op zullen stellen. Na deze afspraak kan u starten met AquaFysio.