Omdat wij zorg dragen voor uw gezondheid hebben we hier voor u enkele App’s neergezet die u kunt gebruiken. Klik op het logo onder de screenshots voor de link naar de verschillende Appstore’s.

Versterk je enkel-App

Vooral handig bij enkelblessures, maar ook na revalidatie van overige klachten aan de benen (overleg wel altijd eerst met je behandelend fysiotherapeut of je deze app al mag gebruiken).

Versterk je enkel 1versterk je enkel 2

Dopingwaaier

(Top)sporters hebben altijd gebruikgemaakt van de dopingwaaier, waarmee ze bekeken of een (genees)middel als doping is aangemerkt. De Dopingautoriteit heeft deze waaier nu uitgebracht als app, waarmee alle in Nederland geregistreerde geneesmiddelen kunnen worden gecontroleerd, door de sporter zelf, op de aanwezigheid van doping.

 Looptijden.nl-app

Looptijden.nl is de enige app speciaal gemaakt voor Nederlandse hardlopers. De Nederlandse audiocoach vertelt je precies hoe ver je al gelopen hebt en hoe snel je gaat.

Callorieteller-App

Met deze app hou je bij hoeveel calorieën je binnenkrijgt en hoeveel calorieën je hebt verbrand door te bewegen. Handig voor als je er een paar kilo af wilt hebben.