Annelou de Rooij

Sportfysiotherapeut

annelou de rooij fysiofitness en sportfysiotherapieHoi ik ben Annelou de Rooij. In Maart 2021 ben ik het team van fysiotherapie GOED komen versterken. Oorspronkelijk kom ik uit de buurt van Schagen maar nu woon ik in het gezellige Amsterdam. Ik hou van sporten en bewegen en geef dit graag door aan mensen.

Mijn behandelingen zijn gericht op het langdurig oplossen van klachten door gezamenlijk te zoeken naar de oorzaak en het vinden van een oplossing die bij jou past. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig.

Ik speel handbal en loop graag hard. In de winter sta ik het liefst op de piste. Verder hou ik van nieuwe culturen ontdekken in de vorm van reizen en koken.

Tot ziens in de praktijk!

Ik ben werkzaam bij GOED wisselend op de volgende praktijklocaties:

Mijn persoonlijke mailadres is annelou.derooij@fysiotherapiegoed.nl 

Voor het maken van een eerste afspraak klik je op

Afspraak maken met
Annelou de Rooij

Voor het wijzigen van een afspraak kun je het beste contact opnemen met onze receptie via contact@fysiotherapiegoed.nl

BIG registratie
Annelou de Rooij: 29928519504